28 Şubat 2019 Perşembe

2019 MAKYAJ TRENDLERİ



Sadeyim, bakışlarım gibi. Sadelikte denge, sadelikte kendine güven var. Duyuşlarım gibi. Sadelik pırıl pırıl. Gökyüzü oldum olası sade. Bütün renkler, doğa baştanbaşa sade. 

...
Cafer G.

Bu yıl'ın trend makyajları birbirinden tamamen zıt olarak 2 'ye ayrılıyor.Son zamanların yaygınlaşan,popüler akımı no make-up,make-up.Yani yok gibi duran makyaj.Arşivime bakarsanız yok gibi makyajlar'a dair bir yazım vardı,en çok okunan yazım da diyebiliriz.Yani aslına bakarsanız her zaman trend sadelik,ama artık son zamanlarında hayatımızın
çoğunluğunda sade olma hali çok fazlasıyla var.Ama renklere de ihtiyacımız var.Renklerin gücüne,ışıltısına ...
Cesur ve neon tonlarına karşı,nude tonlar ve sağlıklı doğal görünümlü makyajlar.Sağlıklı ve doğal bir ten görünümüne erişmek,bakımlı,ışıl ışıl cilt'ten geçer.Cildimize ne kadar özen gösterir ve güzel bakarsak,makyajımız o denli ışıl ışıl ve güzel olur.Parlamak o kadar zor değil:)İyi bir cilt makyajına sade bir ruj sürsek bile yeter.
Şimdi bu sezonun trend makyajlari için gerekli tüyoları vermeden önce iyi bir cilt makyajı için gerekli olan ürün önerilerime başlamak istiyorum.

Kendileriyle yollarımın yaklaşık 10 yıl önce kesişen,araya giren yılların,çoçuklarımın dogumu gibi radikal değişikliklerle biraz sekteye uğrayan Lr hayatım,yakın bir zaman önce tekrar başladı.Ben bu başlangıçtan dolayı çok mutluyum.Hayatımda taptaze bir başlangıç benim için ve ürünlerini çoğunu deneyen,birebir kullanan ve inanılmaz memnun kalan aynı zaman da cilt bakımı ve makyaj'tan anlayan ve zamanınında bunun profesyonel eğitimini alan biri alan biri olarak kusursuz bir ten makyajı için ilk önerim ;

LR Colour Temizleme Köpüğü

Gençkızlığımdan beri yüz temizliğinde tercihim hep  köpüklerden yana oldu.Tazenlenme ve derinlenmesine temizliği ve en önemlisi cildimin gerçekten nefes almasını  en iyi bu ürünler sağlıyor.






















Gözeneklerdeki tüm kirleri arındıran,cilde aradığımız tazelik ve rahatlık hissi vermesi için, Lr Aleovera Tonik


Ve son olarak cildin kaybettiği nemi yoğun bir şekilde verecek,ışıl ışıl parlayan sağlıklı bir cilt görünümü için ;

LR Aleovera Nemlendirici Jel Krem



Bu ürün'ü aynı zamanda çok rahat makyaj bazı olarak kullanabilirsiniz.Cildi o kadar güzel nemlendiriyor ki ,bu ürünlerin üstüne ten makyajımız kusursuz ve bir o kadar kolay olucak.

Açıkçası size önereceğimiz o kadar çok Lr ürünü var ki ,ama zamanımız çok paylaşmaya devam edicem tabiki.Hatta gelin ekibime katılın,birlikte daha güzel şeyler yapalım hatta ekibime katılcak arkadaşlarla mini temel makyaj workshopları da düzenleyebiliriz.Yok gibi duran makyaj yapar,pratik gece makyajlarına değiniriz.






Şimdi aşağıda bu sezonun trend makyajlarını örnekleyelim.


















2019 yılında örneklerde de gördüğünüz gibi bir yanda minimal dokunuşlar,doğal görünümlü,kusursuz ten makyajları,diğer tarafta gözlerde,elmacık kemiklerin üstünde,tırnaklarda ,dudaklarda nerdeyse her yerde simler,metalik görünümler,kremsi farlar,bol bol pigmetler ,pırıl pırıl,ışıl ışıl daha fazla parıltı var.Rengarenk neon ,sim ve metalik farlar daha cesur daha sıradışı eyeliner modelleri ile kendini gösteriyor.
Bugünlük de bu kadar. Hoşça kalın :)


İletişim :ilkayhicler@gmail.com
Facebook;makyaj tuyoları
İnstagram:makyajtuyolari

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder