24 Kasım 2013 Pazar

YOK GİBİ DURAN MAKYAJLAR



Son bir kaç yazıdır,bir renk cümbüşü içerisinde almış başımızı gidiyorduk,rengarenk metalik akımlar ve koyu,renkli dudaklar derken ,bu akımın ruhumuz'da açtığı çiçekleri,o pozitif etkiyi inkar etmiyoruz ama bazen tercihimiz sadelikten te yana oluyor.Doğal görünümlü makyaj hepimizin arzu ettiği,az ama öz en önemli bakımlı göründüğümüz bir makyaj türü.


5 dakika bakımlı ve güzel görünmenin yolu ,


Yok Gibi Duran Makyajlar


Bu tarz makyajlarda uymamız gereken en önemli kural bakımlı görünen bir cilt makyajı,Bunun önce cildimizi güzelce temizleyip nemlendiriyoruz.Hafif nemli bir cilt ,makyaj için güzel bir astar oluştuyor.

Ve sonrasına cilt rengimizin bir açık renk tonunda kullanacağımız bir fondoten'e ihtiyacımız var.Son zamanlarda sıklıkla  tavsiye edilen ve kullanılan ürülerden biri olan B&B kremler.
Hem cildinize nemlendiren aynı zamanda renklendiren,bir de üstüne güneş ışınlarına karşı sizi koruyan bir ürün.
B&B kremler henüz piyasa değilken,hani adını pek duymamışken en iyi güneş ürünlerinden biri olan Hamilton markasının bu tarz bir kremi vardı,hem güneş ışınlarından koruyordu hem de renklendiriyordu,şimdi bahsederken hatırladım,bir ara kullanmıştım,sonrasında Garnier,ve şimdi favori markam ise LR B&B krem.Cilt'i koruyan,nemlendiren ve matlaştıran harika bir ürün.Bilgi için benle iletişime geçin.






 

Ve gelelim ikinci aşamaya tabiki gözler ;

Öncelikle kendi cildimizle aynı tonlarda kullanacağımız bir göz altı kapatıcısı ile göz altı yorgunluklarımızı,varsa torbalanmayı biraz olsun yok ediyoruz.

Sonrasında sıra geldi göz kapaklarına ,Yok gibi duran makyajlarda benim size tercih edeceğimiz renk tonlarında hafif bej,roz pembe veya açık kahve tonları olur.Maskaralama için ilk tercihim yok gibi durması ve aynı zamanda kıvrık ve güzel görünmesi açısından şeffaf maskaraları kullanmanızı öneririm.Normal bir maskara kullanıyorsak sadece bir kere gözleri maskaralamamız yeterli.Yine gözleri renklendirmek adına bir tavsiye de bulunursam gözlere çekilen kalemin belli olmaması için sadece kirpik diplerine kalem vuruşları yapıyoruz ,Renk olarak kahve tonlarında bir kalem kullanıyoruz.




 





Yüzümüze renk vermek için pudra pembesi ya da şeftali dokonuşları yapıyor.Ve dudaklarımızı da bej,şeftali yada toz pembe tonlarında bir parlatıcıyla sonladırıyoruz.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder