15 Kasım 2013 Cuma

2013-2014 Sonbahar&Kış Her Yerde Renk,Her Yerde Çiçek Modası




Günlerden Cuma,Ve ben diyorum ki ,bugün'ün şerefine,neşesine ve coşkusuna gelsin tüm bu şarkılar,paylaşımlar.Dışardan bize el sallayan kasvet dolu karanlık havaya nispet,söylüyoruz hep bir ağızdan , Bazen her şey sararıp solar,Biz hep renga rengarenk …

Şarkılar söylene dursun,haftasonu enerjisini kıyafetlerimiz ve makyajlarımıza taşımaya ne dersiniz ?

2013 -2014 Sonbahar-Kış Makyaj Modasında rengarenk ,metalik göz makyaj akımından bahsetmiştim,bu senenin yükselen trendlerinden bir tanesi.Ojelerde,rujlarda,özellikle farlar ‘da bu sene rengarenk bir skala çeşiti var.Renkli göz kalemleri en revaçta olan ürünlerden.

Hepimizin kendine has bir tarz’ı ve stili vardır muhakkak ama bazen normal görüntümüzün dışına çıkmaya daha doğrusu kendi tarz'ımıza bir farklılık getirmeye de ihtiyacımız var sanki,yenilikler biraz cesaret  ister ama kesinlikle denemeye değer. Bazen sadece dudağınıza sürdüğünüz renkli bir ruj kendinizi iyi hissettirmiyor mu ?Renklerin sihirli gücüne ,ruh halimizi nasıl etkilediğine,bazen benim inancım yüksek oluyor.
Birazdan paylaşacağım göz makyajlarında kullanılan renk yelpazesi, daha resimlerden enerjisini bana hissettirdi.Aralarından bazıları defile makyajlarına daha çok uysa da biz onları biz onları sadeleştirip kendi makyajlarımıza uydurabiliriz.
 Aşağıda uygulamalı olarak ,yüzümüzde nasıl kullanacağımızı  görebilirsiniz.


 
 



 

 













Sadece ve gözler ve dudaklarda değil,Bu sezon kıyafetlerde de ve aksesuarlar da  renkler kendilerini gösteriyor.Geçen seneden bu yana renkli pantolonlar hem kadınlar hem de erkeklerin trendy modalarından.Genelde daha çok bize yaz aylarını çağrıştıran belki de daha çok yaz mevsimine yakıştırdığımız çiçek desenlerini, 2013-2014 Sonbahar –Kış modasında, kış mevsimine uygun olarak yorumlandığını görüyoruz.Siyah,bordo,lacivert gibi bir çok koyu ton üzerinde kullanılan çiçek modası, bu kış her yerde varlığını bayağı bir hissettirecek. Özellikle koyu ton bir pantolon üzerine ,soft tonlardan bir bluz ve o bluz’un üstüne kullanılacak çiçekli bir ceket , çok trendy  ve hoş bir seçim olmaz mı ?

Tek başına bir elbise olarak da  çiçek desenleri tercih edebiliriz,çiçekli elbiseler sadece yazları değil,kış modasına da uygun olarak uyarlanmış bir şekilde giyilmek üzere bizi bekliyor.


 


 

 


Son derece renkli,keyifli ve huzurlu bir haftasonu geçirmenizi dilerim.

İyi haftasonları ...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder