14 Haziran 2012 Perşembe

Hayat'tan ve Makyaj'dan Çalışan Kadınlara ...


Bazen gitmek gerek, 

Yağmura gitmek, yollara gitmek, susmaya gitmek.
Gitmenin en büyüğü de gitmelere gitmek,
Beden gitmese de ruha gitmek,
Ama gitmek gerek,
Hem bedenen hem ruhen,
Mesela karanlığa gitmek ya da gökyüzünün mavisine,
Ya da yalnızlığın kendisine, ama gitmek gerek, yağmur dinmeden.

Kayıp Şair


Bazen hayat'a kısa bir mola vermek gerek,biraz nefes almak,durmak ve düşünmek gerek...Ben de kendime bir mola verdim,uzaklaştım biraz buralardan ...
Sanki başka bir yer de başka bir hayatın içinde gibiydim,sanki hiç dönmeyecek,hiç çalışmaya başlamıyacak gibiydim. O derece mi bunaldım her şey den,birazcık hayattan.
Uzaklaşmak en önemlisi nefes aldığını,dinlendiğini görmek,hissetmek harika bir şeymiş.Şimdi içinse sadece deniz'in,hafif rüzgarlı gecelerin ve by aşk'ın her zaman yanımda olacağı bir tatil düşlüyorum.

sevgili sitemin adı makyaj tüyoları ama 2001'den beri normal yazılarla başladığım bu maceraya benim yazmayı seven bu şahsa yine bana dair yazılar yazmak yakışır diye düşünüyorum naçizane ,içimden geldiği gibi her zaman ne hissediyorsam onları yazdığım gibi daha çok makyaj bir o kadar kendinizden bir şeyler bulabileceğiniz,hımmm sanki beni anlatıyor diyebileceğiniz karalamalar olsun istiyorum.

Ehhh iş,güç dedik ,peki her daim bakımlı olmayı seven,moralimizin en bozuk zamanlarda bile bir kaç fırça darbesiyle keyfimizi yerine getiren makyaj'dan vazgeçebilirmiyiz.İşe giderken bile uykumuzdan biraz ferağat edip sabahın erken saatlerinde yüzümüz hafif dokunuşlar yaratmıyormuyuz,tabikiii her daim dediğinizi duyar gibiyim ...







Pastel tonlarda ,hafif bir renklendirme ile çok tatlı gözükeceğiniz şeftali ya da toz pembe yanaklar ve şeker pembesi tonunda dudaklarla çok hoş gözükebiliriz.Mercan dudaklar şu en favori rengim.Gerçi mercan 'ı aklınıza gelebilecek her tür detay da çok seviyorum.Mercan rengi bir elbise,ya da yaz renklerinde tiril tiril bir elbise üzerinde mercan takılar gibi,gibi....

Hem de çalışan kadınlar'a minik bir klavuz olacak tüyolar,görseller ve İpekyol markasının İlkbahar -Yaz koleksiyonun saygıyla sunarım :)














Biraz önce de bahsettiğim gibi naturel tonlarda yapılacak doğru ve şu malum yaz sıcaklarına dayanıklı,gün boyu yaşadığımız aşırı ve yoğun bi tempoya uygun olucak bir makyaj.Nasıl dayanıklı olabilir diyenler için aqua bazlı  bir makyaj'ı tavsiye ederim.Şu an özellikle yaz gelinlerin bir numarlı favorisi,tercihi olmuş durumda .
Dudaklarımızı önce pudralayıp sonra rujumuzu sürersek daha kalıcı olmasını sağlarız.


Sevgiyle ...

3 Haziran 2012 Pazar

Sımsıcak yaz renkleri,2012 yaz trendleri

Sımsıcak geçecek yaz günlerinin habercisi,İçimizde güzellikler açtıran bol güneşli harika bir pazar gün'ünden,bu günleri yaşatıcak,2012 yaz makyaj trendlerinden hazırlanan bir potpori ile karşınızdayım.

Gelsin su yeşili gözler,sarılar,doreler,kahveler,mercan dudaklar,şeftali yanaklar,hiç yokmuş gbi duran hayali makyajlar,naturel gözler ve kırmızı dudaklar ,bir iki senedir popüler olan dumanlı gözleri seven gelin adaylarının makyaj favorisi olan smokey eyes makyaj modelleri ve videoları ....
Şimdi sizlerle

















http://www.youtube.com/watch?v=FsxEXs3kOhI